duminică, 22 mai 2011

Ce bine era, atunci

Banal. Mergeam la magazin. Am trecut pe langa niste tufe (na poftim, ce imi aminteste mie de copilarie)... Si imi zic eu: " Ba, candva eram mai mica decat chestiile alea." Trec eu... ce, Doamne ajuta-ma! Eram cu jumatate de metru mai inalta. Repede mai trece timpul. Da, ciudat ramane ca 1. vreau sa fiu iarasi copil mic si 2. vreau sa cresc mai mare. Adica, mai demult cand eram mica mereu plangeam la "My heart will go on", si nu stiu de ce! Doar nu eram asa desteapta sa inteleg versurile la 2 ani, nu? Anormal. Acum, mda o ascult si?! Nimic. Copilaria e ceva raaau! Te intristeaza cand realizezi ca inca esti copil, da nu prea! Cica eu am 13 ani, adica thirteen. Adica se termina cu "teen", cica sunt un teen. :) Da, nu-mi place ideea. Si nici ideea ca sunt mica! Of, greu mai e, era mai bine atunci! Cand nu aveam "teen" la sfarsit.
Ami... cam diluata in muzica azi :)

3 comentarii:

  1. beautiful blog and photos!

    x, Jesa

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu faci niciodata prostia sa vrei sa cresti! Iti zic din experienta mea proprie ca nu exista nimic mai rau decat a te maturiza prea devreme si a realiza-o cand deja e prea tarziu. Ai sa te trezesti intr-o zi la 15-16 ani cum am facut-o eu. Ai sa vezi ca nu mai ai in jur nimic din ce aveai odata si ai sa te intrebi unde au plecat toate atat de repede. Si asta are sa te intristeze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lex. are dreptate. Sa cresti, e cel mai trist lucru posibil. Sa lasi totul in urma.. e frumos sa-ti amintesti de zambetul tampit din copilarie, de naivitate, de certurile minuscule cu prietenii, de momentele in care credeai ca totul este nedrept, de primul baiat pe care ai pus ochii.. Doamne, sunt niste lucruri atat de banale, dar as da orice sa le mai traiesc odata. Copilaria e cel mai frumos lucru. Desenele animate, coditele facute de tata, ciocolata, dulciuri, placerea de a merge la mare.. inocenta. Inocenta, Doamne. Stau si ma uit la poze cu mine, cand eram mica. Atat de inocenta! Zambeam, eram fericita. Acum am ajuns sa fac lucruri pe care, probabil, le voi regreta toata viata. Si cine ar fi crezut ca vom ajunge noi sa facem anumite chestii? Noi, copiii aia inocenti care habar n-aveau ce-i aia viata si cu ce se mananca. Mai bine sa nu stii nimic si sa fii fericit, decat sa stii totul si sa fii trist.
    Ami, bucura-te de fiecare clipa a vietii tale. Intr-o zi, vei vrea ca totul sa vina inapoi.

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)