luni, 2 iulie 2012

The Dog Days Are Over...

"Can you hear the horses?"
Am trecut. Ei bine, nu trebuie sa fii un geniu pentru a intra la liceu, dar... stiti cel mai stresant e sa nu patezi nenorocita de foaie! "Semne, nu faceti semne...". Va dati seama ce nasol trebuie sa fie ca din neatentie sa trebuiasca sa repeti un an blestemat?
Nu cazul meu. Nu conteaza cat am luat, am luat destul, ca sa zicem incat pot intra la absolut orice liceu din Cluj.
Altceva? Sunt roscata, guys. Desigur, spectaculoasa mea intrare a fost la Ursus Evolution :). V-a placut/nu... Ati observat/nu, deloc problema mea. Sincer, vreau sa rup legaturile slabe cu unii. Pentru ce sa pastrez ceva ce nu rezista din cealalta parte? Fuck (scuzati) I'm in highschool, I can't be bothered! Mi-a pasat prea mult de unii, am fost prea disperata. Nu mai e cazul. Adieu, ca nu am nevoie de voi cum nici voi nu aveti nevoie de mine, dragilor.

Azi, luni e prima zi de vacanta oficiala. Vreau sa tin balconul inchis toata ziua, pentru ca nu mai vreau sa imi impart camera cu arsita de afara. Ce e afara, acolo sa ramana!
Ami la putere? :)

Sper ca va distrati. Sper ca sunteti bine.

Ami.

2 comentarii:

  1. Ştii, chiar NU mă aşteptam să treci! Glumesc, evident, şi felicitări! La noi a început vacanţa "oficial" săptămâna trecută. Oricum, enjoy it şi vreau poze cu freza ta! *check fb to see if there are any pics*

    Şi da, Ami la putereee!

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)