miercuri, 20 iunie 2012

Just a simple... banchet and the end.Va las cu pozele Capsunii de la banchet, pentru ca domnia ei, are de tocit pentru MULT NEASTEPTATELE examene. Of, viataaa mea.
A fost frumos... as vrea sa mai fie odata, dar... si daca vom avea altul in a 12-a, sigur nu va mai fi la fel.
Imi veti lipsi unii dintre voi. Chiar daca nu ne-am inteles 140% in acesti 8 (respectiv 2 ani, Maru), va iubesc, 8G1! Va iubesc, pe toti, niciunul nu ramane pe dinafara. Imi va fi dor de obiceiurile unora, cu care nu ma voi intalni la real. Dar ce ma doare cel mai mult? Stefi, nu vom mai fi colege de banca, clasa. Dar ramanem colege de viata :). Te iubesc, tu. Atat de mult. Sora mea. Sa ramai aceeasi, te rog.

Bafta tuturor din a 8-a.

P.S. Mai iubesc si pe unii din clasele paralele. Daca imi cititi blogul, >:D< unora din 8G2, 8A, 8B!! :)


Cu mult drag, colega, prietena voastra,
Amalia Ventuneac. (Ami) <3

Forever young.

2 comentarii:

  1. e intr-adevar un moment emotionant

    RăspundețiȘtergere
  2. Tie iubesc julieta!

    Si uite ca am ajuns sa iti stiu blogu cap-coada! Srry ca am ajuns la dansu asa tarziu da iti va fii dor de efectele/reflexele/replicile mele intarziate si de rasu meu prea-lungit :) No worry! This summer is ours! Si noi suntem noi...cuz PUTEM! :))

    No si uite asa draga mea fatuca ti-am si scris o frunza tarrre verde pe blogu tau <3 cuz i love you and you know that...da ca sa o zic mai pe stilu meu : Te iubi-bubi-mult-pe tu- eo- aici'sha- Tefy- numa a - TA!

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)