duminică, 26 iunie 2011

Trist

Stiti ce am observat? Ca imi fac singura rau. Si acum vine momentul in care ii dau dreptate Blancai. Ea a zis ca am suflet de aur (sau cel putin a scris despre un personaj care urma sa ma reprezinte... cu sufletul de aur). De cand ma stiu fac o greseala: dau ce imi doresc eu ca sa le fie altora bine. Renunt la nu stiu ce tampenie ca sa fie altii fericiti.
Nu sunt suparata pe nimeni acum, cu exceptia mea. Ah ce bine ar fi daca nu as fi darnica... pana la urma ce e aia cu: dai si primesti inapoi? La mine nu functioneaza, ironic asa-i? Am dat... si sunt sigura ca nu voi primi un gest frumos in schimb, pentru ca stiu cum reactioneaza unii. Nu stiti despre ce vorbesc, asa sa si ramana.

Si totusi asta ma ajuta sa descopar oamenii. Si chiar m-am saturat de genul ala de oameni care fac tot ce pot ca sa le fie bine.
Si da... apropo, nu faceti ca mine pentru ca acel "sentiment" pe care cica il ai cand faci bine... ma lasa rece, ca sa fiu sincera.

Ami. Sigh.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai, karma asta functioneaza numa in urmatoarea viata (daca te iei dupa buddism). iar la noi (aka ortodoxi) se aplica tot dupa moarte - gen rai si iad. asa ca daca nu vrei sa arzi si sa devii un gratarel frumusel mai bine sa ramai asa cum esti.
    okay, probabil ma crezi ceva nebuna acum :))
    ma rog. ma apuca si pe mine.
    rezumam: ii mai bine sa dai si sa nu primesti nimic decat sa iei si sa fi un magar. punct.

    p.s. am sters celalalt comentariu pentru ca am vazut ca am scris ceva gresit:))

    RăspundețiȘtergere
  3. sa sti ca tu esti perfecta asa cum esti asa ca sa nu te schimbi >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. vrei sa-ti sterg personaju?
    :((

    RăspundețiȘtergere
  5. Niciun lucru rau nu scapa nepedepsit, si niciun lucru bun nu "scapa" nerasplatit. Think about that. :)

    Steph.

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)