duminică, 19 iunie 2011

Premiu special!

Hello, wide world.
Gata scoala. Iuhuuu! Tampenia postarii acesteia va va mira pana in adancul creierului. E vorba despre un premiu "special" la biologie.
Sa incepem cu inceputul adica cu Ianuarie 2011. Atunci am inceput pregatirea pentru Olimpiada de Biologie. Si va rog frumos, nu se poate spune ca nu am invatat, avand in vedere faptul ca manualul a ajuns sa-mi fie o a2a perna. Da, bine am invatat si pana la urma nu am trecut de faza locala. Nu am stiut raspunsul la hmmm... 3 intrebari si nu am scris destul la ultimul exercitiu. ASA a zis doamna profesoara, care by the way cam tot anul a batut campii ca nu am fost destul de "desteapta, pregatita, constiincioasa, etc." pentru a lua un loc bun si pentru a aduce faima scolii (lucrul care ma interesa cel mai putin, credeti-ma). Si anul asta a fost cam nasol la ora de bio pentru ca profa tot zicea ce clasa slaba suntem din cauza mea. SA MA SCUTEASCA!
Da, nu m-am pregatit la fel de mult ca altii, na omoara-ma! Da sigur, la anu nu mai merg. Asa si sa continuam. La sfarsitul anului inainte de a fi premiata pentru media generala, am fost chemata pentru a primi o diploma si 100 Lei pentru ca am locul I pe judet la Olimpiada de Germana materna. Ma rog, aici sa zicem ca nu prea am avut competitie, pentru ca G. Cosbuc este singura scoala care preda in limba germana materna in Cluj. Da si cand m-am dus sa primesc premiul pentru rezultatele de pe parcursul anului scolar:
"Eleva Ventuneac Amalia cu media... premiul ... si un premiu SPECIAL la disciplina Biologie!"
Specialul ala suna ca ceva pentru handicapati. Poate ca e doar in mintea mea, dar am primit o diploma cu fluturasi!!! O.o
Da stati sa topai ca acum am o diploma cu fluturi si buburuzeee! Yey, Mda si cand profa de bio mi-a zis ca o sa primesc "un premiu special" avea o mutra cam acra, gen: Ce naiba, meriti tu asa ceva?!
That hurt, dar probabil ca nu ar trebui sa-mi mai pese. Eh lasa macar am primit bani pentru germana :)). (Mita pentru a invata! Va zic eu.)
Ami (pe care o cheama si Debora, na)

P.S Putina reclama nu strica:
Mie imi place sa citesc carti fantasy, asa ca mai citesc blogul: http://daniella96.wordpress.com/
Merita citit. Da! Fac reclama, HA!
Merci, Daniela ca ai avut timp sa vorbesti cu mine. Si bafta la examene.

(Chiar imi place diploma, doar ca ma enerveaza titlul de "PREMIU SPECIAL"!!!)

3 comentarii:

  1. Acei fluturi si buburuze au fost atasate diplomei tale speciale pentru a-ti reaminti de frumusetea naturii si de lucrurile pe care le-ai studiat la biologie, si nu sunt in niciun caz childish.
    Acum, revenind la felul meu obisnuit de a vorbi, felicitari pentru bio, germana si premiul pe clasa! La bio, sincer, nu mi-ar pasa daca m-ar critica cineva. Oricum nu ma va ajuta niciodata biologia. Dar la germana e foarte tare sa iei diploma, deci, woo!
    Si oricum, nu te plange ca diploma la bio arata nu stiu cum si se mai numea si "speciala" - orice chestie de-asta cred ca te ajuta mai tarziu cand vrei sa intri la o facultate ca lumea, sa vada aia ca ai rezultate bune :)

    Vacanta placuta! :)
    Steph

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci fetelor. :D
    Si nu am studiat botanica ci... anatomie asa ca nu-mi aduc aminte de nimic! :))
    NU ma plangeam, chiar imi plac fluturasii!

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)