joi, 3 martie 2011

N-am talent, asta e!

Stiati ca a nu avea talent la copiat e ceva groaznic? Asta mi-a dovedit testu' la bio. Azi, test bio. Ami stia... dar la test s-a blocat si a uitat 2 chestii. Ce ciuda imi e ca altii au copiat si vor lua 10 pe cand eu... pe propriile cunostinte nu voi lua atat, dar profa nu va stii ca ei au copiat si va considera ca sunt mai buni ca mine la bio. :(

Da, sa trecem peste, wow daca ati auzi ce tara am tras pentru ziua Europei. Mda deci Letonia va fi tara clasei a 7G1 anul asta. Idei daca puteti sa-mi dati, ce am mai putea face? Orice idei sunt acceptate si... va raman recunoscatoare!

Si daca tot mi-am amintit, primul gand care imi vine in minte cand ma gandesc la bere e... RECE! Nu pentru ca as avea ceva impotriva ei, da' tata o bea mereu rece!
Ami
P.S: Ieri a fost baba mea, cum credeti ca va fi anul meu? :D

Un comentariu:

  1. Bio nu-mi place, profa ma enerveaza. Voi faceti cu Muller, nu? Noi facem cu cristina zah.. :)) mare noroc.

    Apoi, noi avem Lituania. Am inceput sa facem azi misto cu diriga.. Ca noua ne plac copiii de la 402, si e aia Polly.. Cu Lituania ei. Si trebuie sa gasim festivaluri, ca asta e tema. Si a zis diriga sa inventam festivaluri, ca de gasit, nu gasim. Noi avem asa:
    1. Festival de muls capre
    2. Festival de fugit cu ou in lingura. De unde l-am scos si pe asta. Polly colectiona linguri. Si sa nu uitam de capra ei, Schnitzi :x =)) nu frate, deci aia a fost cea mai tare faza. Schnitziii :x. Succes! :)

    Berea e buna rece, mai ales vara, cand stai pe o banca din Bucuresti si te uiti la un tip cum da sticla de gard ca s-o desfaca :))

    Baba mea a fost azi, si chiar mi-a placut ziua. Sper sa avem cu totii un an minunat :)

    Have a great day!
    Steph.

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)