sâmbătă, 12 martie 2011

Miau!

Dupa cum v-am promis... poveste cu o pisica!
Mama isi da masteru' in pedagogie bla bla in germana si a facut cu ceilalti care isi dau masteru' si ceva studenti de la facultatea de litere o piesa de teatru! Ne-am dus Oma, tata, o prietena de a mamei si cu mine la reprezentatie (tata si prietena mamei nu au inteles nimic).
Ne-am asezat toti, in afara de tata care statea si filma. La un moment da intra o pisicuta mica, mica pe scena si se uita la public si a scos un "Miauuu" silentios. Asa a venit la noi la public si s-a pus langa mine... eu am mangaiat-o, Oma i-a dat caramele (i-au placut) etc.
Pe la sfarsitul reprezentatiei se duce pisica pe scena si ce credeti? Se pune comod la mama in brate :)). Mama ca sa nu faca "haas" pe scena a jucat in continuare cu mata in brate! Eu n-am vazut faza ca eram atenta la altceva, cred.
Minunat, asa-i?
Pisu, pisu!
P.S. Era puiut de pisica!

4 comentarii:

  1. Pisuu :x
    Aww :x
    Ce dragut :x
    Si pisica din poza este foarte wii :x (care este o chestie de foarte bine :)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare e matza din pozaaa :x
    Foarte tare faza :))
    Mi-a placut de bunica-ta (Oma?) cu caramelele :))
    Da' de unde era pisoiu'?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai chestia aia a fost la fosta fabrica de pensule (un loc vechi si abandonat din marasti) deci "pisuu" nu era de nicaieri da' era asssa dragut! :x
    Ii zic Oma pentru ca si mama si ea vorbesc germana!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt ma-ta si te anunt ca nu fac master "bla,bla". Cat despre "pisuuuu", sincer, n-as fi tinut-o in brate, da' mi-era ca mieuna ca disperata si strica finalul , asa ca am rezistat stoic, am mangaiat-o "shhhttt, taci cu mama" si i-am zis ca-s prietena ei cea mai buna, numa' sa taca odata.Sec!

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)