sâmbătă, 21 iulie 2012

Draga mea

Draga mea prietena "de pe blog",
insfarsit te-am cunoscut. A fost misto. Chiar daca eram mai zombie, dar la ce te astepti la ora aia? Lasa, ca tot bine a fost. Si da, data viitoare o sa fiu mai eu.
Multumesc de carticica. Acum chiar suntem prietena, asa-i Daniela? Incearca sa nu mai nimeresti cu lunatici in tren.

Draga mea cea mai buna prietena,
multumesc pentru tot. Dupa multe zile cu tone de: "-Cand sa vorbesc cu el? -Saptamana trecuta! ; Csabi vine de la ciob; Prind deodata cu aceeasi mana" stiu ca mai sunt multe de discutat si mai avem despre ce rade, inca multi ani. Inca imi vine greu sa iti zic adio ca si colega de... scaun.
Te indragesc mult, pentru ca ma cunosti prea bine. Hai sa mai mergem sa udam barci in parc. Da-le naibii de rate! :)

Draga mea mama,
te iubesc pentru ca de multe ori facem chestii ciudate impreuna. Trebuie sa ne uitam la mai multe filme impreuna. Sa ma vopsim unghii, sa radem si sa asteptam reactiile altor oameni. Eh, stii ca oricum ar fi tot asa ramane. Nu?
A, si probabil ca dupa ce vei vedea postarea ma vei pune sa spal vasele. Uite, o sa zic: "Okay".
E bine asa? :) <3


Ami.

4 comentarii:

  1. Ce dragut <3

    Csabi vine de la ciob =)) M-a spart asta. E fain sa te intalnesti cu persoane de pe net.. Adica, e o experienta total diferita fata de persoanele pe care le cunosti din alte parti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si despre Oma nimic?Chiar merit asta?Eu oricum te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu te iubesc cat te-ar iubi fiecare om de pe planeta asta ( waaaaaw, esti iubita de sapte miliarde d suflete!). De va fi sa te simti vreodata singura si neiubita, sa te gandesti la mine stand asezata turceste pe canapeaua din bucatarie si...."Spala vasele, du gunoiul si plimba-l pe Soki!". O sa-ti dai seama cata dragoste se ascunde in spatele cuvintelor mele. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama lui Ami? Ce profund comentariu <3

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)