miercuri, 27 aprilie 2011

Anomalie !?

Un subiect abordat prea des de mine... colegii :|
La mine in clasa... nu stiu daca careva care imi citeste acuma blogu a vazut scandalul de la noi din clasa si clasa paralela... (pe FACEBOOK!). Deci bai, fara suparare daca citeste acea persoana, da mno a meritat tot ce au zis ei despre ea, adica no sa razi de o clasa intreaga si sa mai si lasi comentarii gen: "Vaaaai faina poza, da nu-mi lasi si mie commuri?". Na si cum clasa paralela sunt una unita... s-au luat toti contra ei :|. Eu sincera ii sustin pe ei, au dreptate. Voi ce credeti? Apropo, am vorbit cu un penfriend de al meu, si a zis ca are colegi normali, la noi orice se poate zice numai asta NU! Ah, da si dupa faza aia in care au inceput sa-si bata joc de ea, ea baga comentarii gen: "Ba tu esti prost!". VAI DE CAPU' CLASEI MELE. Ma jur ca sunt 1-2 persoane in clasa mea care o sustin, 10 care sunt cu clasa paralela (me too) si restu' care nu stiu despre ce a vorba.

Asa acum un subiect mai... :))
Isi face Ami Forumspring (un site pe care oamenii te pot intreba chestii si tu le raspuzi, te pot intreba chiar si oameni anonimi). No si vine un destept si zice: "Hey follow this link www........  and guess who I am". Ma rog, dau eu click si (wow, minune) imi dau seamana ca linkul respectiv era inexistent. Mai scrie ala ca cica search for this name ....... on nu mai stiu ce site and guess! :O
Pacaleala tampita! Macar a incetat acum.

AmI! \m/ (mda, ascult muzica rock :D)

2 comentarii:

  1. Deci clasa ta s-a luat la cearta cu ceilalti.. :)) clasa aia in care sunt multi tipi dubiosi? =))

    Cat despre faza cu Forumspring.. nu stiu, mai sunt si d-astia. Vezi sa nu-ti trimita virusi -_-'
    Imi trimiti si mie linku` tau de forumspring, sau no.. acolo unde te intreaba oamenii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuuuu, o fata de la noi s-a luat in bot cu clasa paralela (de la sectie germana). Si noi restu sustine clasa paralela ca ii vine desteptei de la noi ca se cearta nu a lor.

    Si lol era formspring :)) Am scris gresit..

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)