duminică, 14 octombrie 2012

Did you know her story?

Prima data m-am gandit. OMG "bullying" ce e asa mare chestie, chiar se ajunge la suicid? Apoi m-am uitat la video-ul ei si mi-am dat seama de marea chestie.
Amanda Todd, care a devenit mai celebra dupa moarte, are o poveste care te infricoseaza.
Uitati-va si voi la videoclipul de mai jos.
Parerea mea este.. ca si ea a avut un rol in aceasta poveste. Ea si-a aratat sanii unui strain de pe internet, ceea ce nu a fost deloc bine. Si tot ea spune ca a stiut ca tipul avea prietena, dar tot s-a culcat cu el.
Nu mi se pare in ordine nici ce a facut ea, chit ca reactiile oamenilor au fost mult intensificate.
Asadar, odihneste-te in pace, Amanda. Ai facut niste greseli, dar nu atat de grave incat sa mori. Nimeni nu merita sa moara dintr-o greseala...
Eu am invatat, chiar daca stiam asta, ca trebuie sa am foarte mare grija pe internet, dar daca esti destul de precaut e greu de crezut ca poti ajunge asa.
Si pentru toti haterii... va rog frumos, tineti-va parerile jegoase pentru voi. A platit pretul vietii, nu ajutati pe nimeni cu remarci deocheate...
Take care, people! <3
Ami.



5 comentarii:

  1. E vina ei. A fost o curva cu norocul pe zero. Se mai intampla si de-astea. Nu trebuia sa se sinucida. Cunosc supravieturitori. Sunt unul dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un lucru urat, viata merge inainte. Imi pare rau, mi-a cam intristat seara...cu toate ca sunt baiat :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Saraca... Imi e mila de ea.... Toti merita adoua sansa :D But RIP Amanda!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de cazul asta, dar am vazut ca e destul de popular.
    Pare incredibil faptul ca pot exista persoane care sa-si bata joc de cineva pana in punctul in care acea persoana se sinucide.
    Si care-i faza daca s-a culcat cu un tip care avea prietena? Au facut-o atatea, si chiar fara regrete. Si cu totii stim cat de irationala poate fi o fata, mai ales la 15 ani, cand vine vorba de un baiat pe care il place cu adevarat. Nu spun ca e corect ce a facut, dar nu e nimeni in masura sa o judece pt niciuna din actiunile ei.
    Si am vazut pe internet si glume de genul "Flash my boobs and get called a slut? Better get my clorox". Cine e in stare sa faca glume pe seama unei persoane care tocmai s-a sinucis? E trist ca traim intr-o lume asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa fii suficient de precauta incat sa nu fii niciodata pusa intr-o situatie nici macar asemanatoare. De un lucru poti sa fii sigura: te iubesc suficient de mult incat sa pot lua pe umerii mei toate relele din lumea ta. Intotdeauna si neconditionat.

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)