duminică, 4 noiembrie 2012

"Taci, esti urat."

De curand, draga de Daniela, a citit o carte, The Duff ( gasiti voi recenzia pe blogul ei ca nu-i asa greu). Oricum, nu toti suntem asa de frumosi. Avem si defecte si eu sincer voi fi mereu constienta de defectele mele si nu le voi accepta. Oricum, asta e problema mea, insa nu inseamna ca nu le voi accepta pe ale altora.
Desigur, fiind "FATA" ma gasesc foarte des in situatia in care imi vine sa urlu, sa plang, sa bat pe toata lumea cand cineva cu capacitate intelectuala scazuta (ca sa nu zic ceva mai urat) ma jigneste.
Nu cred ca aveti voi dreptul sa subliniati ce imi lipseste ca sa fiu perfecta. Nu sunt si nici nu vreau sa fiu perfecta la suprafata. La acest gen de oameni CHIAR nu se poate folosi expresia "Judeci cartea dupa coperta" pentru ca ei nu stiu ce e aia o carte.


Damn you all to hell.

Dar totusi ceva.. legat de propriile defecte: Dragi oameni, daca nu aveti destula incredere in voi ca sa faceti ceva anume, nu o faceti pentru ca nu vor fi mereu acolo persoane care sa va impinga. Aveti grija.

Take care,
noapte buna! 
(Un fiiiiiiiilm, ooo sfant sentiment, timp liber pentru ceva orice altceva in afara de scoalaaaaa, lalalaaaaa, aa si ca sa va mai zic, A FOST AH-MAZING la bal, adica daca trecem peste faza cu furatul telefoanelor, ee, va zic maine, paa paaa).

4 comentarii:

 1. S-a nimerit vreodata sa dai peste o piersica din categoria "nemuritoare"? Cam asa e si cu oamenii frumosi, dar egocentrici: exteriorul e fara nicio imperfectiune, dar cand vrei sa te "delectezi" sfarsesti prin a scuipa scarbit de ceea ce gasesti inauntru.Mai bine un mar paduret, mic, zbarcit, cu vreo doua-trei pete, dar care aduce zambetul pe buze celor din jur.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ah, cine suntem noi sa judecam pe altii, sa definim frumusetea sau iubirea sau perfectiunea?
  Ai dreptate, fiind fete, suntem supuse unei presiuni mult mai mari decat baietii. "N-are tate", "n-are cur"; scuza-mi exprimarea, dar exact astea sunt lucrurile spuse de cei care ne fac pe noi sa ne sitim naspa, rusinate, neincrezatoare. In concluzie, merita sa ne lasam noi influentate de astfel de persoane, atat de superficiale? Ca daca le zici de Bacovia, te intreaba daca a jucat la Steaua; daca le zici de
  Shakespeare si Eminescu, esti considerat/a tocilar/a si asa mai departe.
  O singura viata avem, iar daca cei ce critica vor sa si-o petreaca analizand trasaturi fizice (ca de cele interioare nu cred ca au auzit) ale altor persoane, atunci doar ei au de pierdut.
  "Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me." :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc Steph, pentru opinie. Sa stii ca exprimarea ta nu ma deranjeaza, nu m-a deranjat niciodata, m-am obisnuit cu cei care doar asa vorbesc si am adoptat si eu exprimarea vulgara ocazionala.
  E adevarat tot ce zici. Suntem putini care vedem viata asa cum ar trebui si nu suntem noi in stare sa schimbam totul si poate nici nu vrem. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  AMALIA

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE LABERINTO ROJO LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

  José
  Ramón...

  RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)