marți, 1 mai 2012

Is this it?

Stiti cum e... Cand asculti un album, de pe care iti place o piesa su ajungi sa asculti alta piesa. Ei bine, cam asa e la mine. Si din melodie in melodie am ajuns la Is this the world we created?- Queen.
Am ascultat-o de zece-douazeci-treizeci de ori. Si chiar m-am gandit. In afara de intrabarile lui Freddie Mercury.. Mi-am mai pus si eu cateva.
E asta lumea noastra? Tot timpu ne plangem de Xuleasca si Yuleasca. Dar... poate ca este si vina noastra. Probabil ca am "salva lumea" daca am promova si altceva in afara de toate balele comerciale. Zau, in afara de cele de la reviste, ati vazut VOI vreodata o reclama la o carte? De citit, nu de joc sau pentru copii?
Haha, ca sa zic asa, nici eu nu sunt perfecta, dar m-am enervat cand am vazut ca in "MALL" s-a inchis libraria, oricat de putine carti avea. Totul e de fatada acum. Trebuia sa fie si ei "jmeckeri" cu acea librarie, care pana la urma tot un brand este.
Asa ca dupa ce ascultati prima melodie. Mai ascultati si What I've done.
Hehe. Mai nou oamenii nu judeca, asa ca ma simt prost. E adevarat ca ar trebui sa ma judec mai mult pe mine :). Merci ca m-ati invatat. Si nu sunt cinica.


Blogul meu a cam luat-o pe aratura. Ce ati vrea cei care ati ramas cu mine sa mai cititi? :)

2 comentarii:

  1. si la mine s-a inschis libraria Diverta acum ceva vreme... au bagat ceva numit "Ada" in loc dar nu e la fel ...

    si scrie-ne despre viata ta :-w. stii tu, gen, scoala sau ce mai fac adolescentii astazi

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm:D de ce nu participi si tu la Miercurea fara cuvinte?:D:D>:D<

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)