luni, 27 februarie 2012

A little step forward

Nu stiu ce ar trebui sa scriu. Nu vreau sa va par fericita, dar nici sa va deprim.
E ceva fin, deci nu mi se potriveste, eu sunt mereu grosolana si la obiect. Nu ma pricep la fineturi.
Oricum, cred ca a venit timpul sa reincep sa desenez. Poate sa scriu si sa ma concentrez la scoala. Muzica mi se pare trista, pentru ca e trista.
SI o revista minunata pe care m-am decis ca nu voi mai da asa des 5 lei... mi-a spus clar (bine... scris) ca sunt "OUT". Omigosh, ce oribiiiiil. -rolls eyeballs-
Deci clar... sunt la fund. Revista spune NU  tristestii, nu muzicii triste, pe scurt (daca mai adaugam si faptul ca nu petrec valentine's si ca mai barfesc si etc.) spune nu persoanei mele. CE revista demoralizatoare. Cred ca va prindeti ce revista era.
Oh God, please save me and make me very quick "IN".
Deci voi incerca sa fiu din nou eu prind a-mi promiteee sa nu dau banii aia degeaba, ci poate sa ii dau pe mancare pentru animalele de la adapost. Voi spune adieu revistei si macar nu va fac anti-reclama!! :)
(+ Ca intr-un fel incurajati adolescentele sa aiba mai multi iubiti odata deci...).
Ma voi axa pe dulcile carti, care imi incalzesc inimioara numai cand ma gandesc la ele. Si ca sa dau un "+" cartilor :) mai citit si voi  blogul Danielei.
Au revoir.

5 comentarii:

  1. o primavara cu mult soare sa ai Ami!:D te pup>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Amiii! Sa-mi lasi id tau:D te pup:D

    RăspundețiȘtergere
  3. bun deci......first ai mare dreptate in ceea ce priveste revista aia .e demoralizatoare.cand vezi toate actritele , accesoriile si hainele dragutze si nu le poti cumpara si mai presus te face sa te simti si OUT.....wtf!!!anyway....i love u and ur blog is awesome <3

    RăspundețiȘtergere
  4. ce face capsuna verdeeee pe o astfel de primavara?
    ;;)

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)