sâmbătă, 4 februarie 2012

Leapsa :D:D:D

Asa.... deci Crisa (merciii) mi-a dat o leapsa. Aleg cinci cuvinte despre care trebuie sa povestesc amintiri :D.
Eu aleg: peste, marmota, munte, concert si parc.

1. Peste
Cand eram mai mica uram pestele din tot sufletul, nu l-as fi mancat pentru nimic in lume. Acum din fericire mananc acest aliment "incredibil de sanatos". He-he ce m-am mai schimbat!

2. Marmota
Mai demult exista o reclama la Milka cu o marmota si mamei mele ii placea foarte mult. La un moment dat s-a dus la cumparaturi si si-a cumparat un plus marmota si a spus ca e al ei. Mda, nu a fost pentru mult timp, pentru ca am simtit eu nevoi sa il revendic pentru uzul meu personal.

3. Munte
Nu am fost niciodata copilul plimbat la mare si la munte. Cred ca acum 2 ani am fost intr-o tabara la munte cu scoala si mi-a placut enorm. Nu doar pentru ca a fost foarte frumos peisajul sau pentru ca a plouat (imi place ploaia :D) ci si pentru am avut cu cine sa imi petrec acea saptamana.

4. Concert
Hmmm.... cel mai misto concert la care am fost (dintre putinele) a fost al trupei Iron Maiden. EEEPIC! MAI VREAU! CAND MAI VENITI LA CLUJ? Hihi, m-a surprins energia vocalistului nu tocmai tanar dar si decorurile. (Trupa a fost in Cluj, in parcarea de la Polus Center pe 9 August 2010... aproximativ 20.000 de oameni au fost acolo, sper ca nu am gresit data.)

5. Parc
Paaaaai am multe amintiri din parc. Dar stiu ca uneori mergeam cu clasa in parc dupa ore si era amuzant. Dar odata m-am enervat ca au inceput baietii sa ne loveasca cu castane.


O dau mai departe cui vrea, pentru sunt sigura ca multi au facut-o asa ca nu ma mai complic.


(Merci mult de prezenta oameni, Capsuna Verde a implinit un an pe 31 Ianuarie. WOHOO AM REZISTAT UN AN, cati imi mai dati?)

7 comentarii:

  1. Hei,esti participant la concursul tip olimpiada.Te anunt ca s.au afisat subiectele.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha! "si marmota invelea ciocolata in staniol" :)) ceva gen!:D

    Te pup Ami, normal ca te mai vreau!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. iooooooooooooi ce leapsa fain ... :))) stii primele 5 cuvinte care imi vin akm sunt : caine, mathe, lanterna,bluza si weekend... f inspirate nuh ??:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Super leapşă! :) Îmi plac răspunsurile.
    Cred că am s-o preiau şi eu, dacă nu te superi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur Rose, normal ca nu ma supar :)))). Ia-o, chiar te rog.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)