miercuri, 13 februarie 2013

Another DAY, YES!

Forvere alone awesome day IS TOMORROW!!!!1111!!!!11111!!!
Sincer, cam atât am avut de spus. Pentru că mâine va decurge în felul următor: Voinţa inexistentă mă va forţa într-o manieră nemiloasă să mă ridic din pat. Voi petrece o zi minunată la şcoală (unicorns, rainbows, ponies, FAIRIES, YAY...). Mă voi întoarce acasă înfrântă ca un brav soldat de oboseala zilnică. Voi consuma nişte alimente adorabil de bogate in calorii. Voi studia cu inima în dinţi nişte materii care mă dau pe spate de amuzante ce sunt. Îmi voi incheia ziua împlinită şi cu un zâmbet pe buze (pe dracu'). Concluzia este că da.

În viaţă există orice. Dar diacriticele mă seacă. Vreau un ponei. Şi se pare ca vremea se încălzeşte, vântul va sufla sla... Mda, trebuie sa îmi gasesc un hobby.

Cu mare întârziere, pe 1 februarie blogul a cam împlinit doi ani. Mulţumesc tuturor pentru tot şi chiar şi pentru nimic(celor care nu au auzit niciodata de mine!). Bietul nimic, nimeni nu-l pomeneşte...

Happy Valentine's, people!2 comentarii:

  1. I'll immediately clutch your rss feed as I can not to find your email subscription link or newsletter service. Do you've any?
    Kindly allow me understand in order that I may just
    subscribe. Thanks.

    Feel free to visit my blog post Metabolic Rate Calculator

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)