marți, 27 martie 2012

In mijlocul universului, as plasa un artist...

Mi-a placut intrebarea: "Ai nevoie de inspiratie pentru a trai?"
Daca chiar ar trebui sa ii raspund, mi-ar lua mult sa o fac. Sunt momente in care esti in pana de idei si te gandesti: "Acuma ce sa mai fac? AM FACUT TOT!". Inspiratia este mai mult un dar divin si cei care o au sunt niste oameni de apreciat si ale caror creatii ar trebui luate in seama. Inspiratia vine odata cu un caracter diferit. Nu cred ca veti intalni o fata fitoasa, care sa fi scris o carte apreciata... poate rar. Cei buni mor repede.
Asadar parerea mea este ca ai nevoie de inspiratie pentru a trai si a lasa ceva folositor in urma. Cam orice e folositor de la ceva ce iti gadila fantezia pana la ceva serios si important din punct de vedere stiintific. Daca peste o mie de ani, cineva ar trebui sa gaseasca o capsula a timpului foarte rezistenta si ar fi a voastra, ale cui biografii sau copii ale operelor le-ati pune? Sau ce, pentru a salva "lumea asta", ati pune? :)

4 comentarii:

  1. Cred ca Cecelia Ahern alaturi de toate cartile ei, ca sa se vada ca populatia de acum avea sensibilitate:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. ami...ce profunda esti :))) ma inspiri :P
    pai...ce as pune....in primul rand pe tn ptr ca esti o adevarata inpratie :> apoi toate volumele din vampirii sudului....apoi un cd cu filmele mele preferate(pe care le stii si u ,logic) si cu PLACEBO si in final dak sar putea las pune pe A.S si johnny depp :P
    i know i'm crazy but...nvm :)))))))))))) luv u little sheep

    RăspundețiȘtergere
  3. Ami, Ami:D:) ce intrebari pui :)) sa stii ca nu am un raspuns :D:)

    app:D:) vezi aici la comentarii ai pus un c in plus la frumos:D

    te puup:x

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit o capsuna a timpului... esti contagioasa.


    as pune-o pe Richelle Mead... chiar as pune-o. si alte lucruri precum dvd-uri cu filme si inregistrari tv... si muzica in general.

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)