joi, 8 septembrie 2011

Abstract

Deci chiar daca acest lucru este in favoarea unei femei, ma nedumereste asta:
de ce e in ordine ca o fetita sa se joace cu masinute si nu e in ordine ca un baiat sa se joace cu papusile si sa poarte roz, chiar daca fata poarta negru si bleu?
Daca un baiat poarta roz e gay imediat. Dar fata? Ea e doar "baietoasa".
Well okay... o.o
Sau, de ce daca un copil se comporta ca un adult e normal si daca un adult se comporta ca un copil (si ce daca adultii sunt mai rationali decat copii? nu inteleg, daca ai suflet de copil nu ai de ce sa schimbi asta!) se pare a fi cea mai mare ciudatenie vazuta pe pamant?!.
Daca un cal s-ar comporta ca un tantar asta ar fi ciudat. Dar daca ar fi sa transpunem ce ma nedumereste, ca un tantar sa para cal nu ar parea nimanui ciudat si doar s-ar zice: E altfel, eh si?
De aia saracii oameni fac schimb de sex. Pentru ca VOI ii judecati. (Si prin asta nu vreau sa spun ca e as fi perfecta sau ceva, de exemplu acum nu pot scrie cu diacritice din cauza calculatorului, pentru ca mi-e absolut lene sa intru in Control Panel si sa modific setarile limbii.)
Fie ca tantarul sa tropaie pe strazi si sa lase balegar in urma!

6 comentarii:

  1. Acceptam mai usor barbatia unei femei decat feminitatea unui barbat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi femeile suntem rele.Cautam sa judecam, sa barfim, si multe altele.Noi nu vom accepta sa fim numite intr-un anumit fel, ci de vom numi "independente", nu baietoase.Cand un barbat are tendinte mai feminine(chiar daca nu e gay) se sare pe el imediat in loc sa ajutam sa-si cultive sensibilitatea.Dar din nou, femeile sunt rele, si barbati sunt, dar parca nu in aceasi masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci tu vrei sa fie invazie de tantari giganti, am inteles.

    Lasand asta la o parte, e inevitabil sa judeci. Adica.. Cu totii judecam, la un moment dat. Deci tu vrei sa fie invazie de tantari giganti, am inteles.

    Lasand asta la o parte, e inevitabil sa judeci. Adica.. Cu totii judecam, la un moment dat. Bine, faza e ca unii judeca anumiti oameni doar pentru ca "toata lumea o face", nu pentru ca ar avea ceva cu acele persoane.

    RăspundețiȘtergere
  4. este intradevar o problema care merita dezbatuta totusi din punctul tau de vedere care ar fi rezolvarea?....lasand tantarii deoparte...

    RăspundețiȘtergere
  5. adelina a zis-o lejer..
    si are..dreptate.

    RăspundețiȘtergere

Daca n-ai nimic frumos de zis, nu-mi pasa :)