duminică, 29 mai 2011

Random

Tamtam!!
Nu stiu de ce am atata energie! Am facut un proiect la geogra (PowerPoint si si "papirus") si maine cam dau test la mate. Nu am nicio problema! Haha.
Vai ce poza smechera am gasit pe net cand am cautat populatia egipteana! Si sa am pus-o intr-un diapozitiv. Si la sfarsit am trantit o poza cu o camila care ranjea! Si e asa mare poza.
Stiu colegilor ca de abea asteptati :). Partea asta a anului scolar e cea mai draguta dar si trista in acelasi timp. Fericita pentru ca traiesc cu gandul de a scapa pentru 3 LUNI de scoala si trist pentru ca... ei bine nu-i trist!
Vineri au absolvit aia din a12a. Si nu stiu cum am ajuns sa ramanem... 7(noi in clasa suntem 16)! Mda si ne-am dus cu mare speranta ca ne vor lasa sa plecam de la ultimele 2 ore (profa de religie nu avea nimic impotriva) si ghici ce? Nu ne-au lasat! Am stat in soare in timpul orei de religie si apoi am mers la mate :(. Adica ce cruzime e asta... mate ultima ora VINERI. Am rezolvat ecuatii, puteti crede? Pfff. Noi singurii prosti care nu am plecat. Da,da. Si cica s-au pus absente si clase intregi daca chiar nu s-a prezentat macar un elev. Da, si daca s-a prezentat 1... restul au fost pusi absenti. :]
Am gasit 2 plusuri mov stupide si vreau sa le smotocesc! Pai... mama s-a apucat sa-mi dea plusurile, puteti crede si asta? Off.
Ami

marți, 24 mai 2011

A avea puterea >:)

Da, da! Ora de mate! Scriem, scriem si... scriem. Eu stateam si vorbeam ceva cu Stefy la un moment dat si se-ntoarce desteptu de coleg din fata. Ia el nu stiu ce de pe banca sau din penarele noastre... eu ii arunc o "privire". Ma uit la Stefy si ii zic: Stai sa vezi ca privirea mea ucide! Si am mai stat o vreme sa o amenint pe colega din spate ca daca nu face ce vreau eu o voi musca de cap, ea fiind revoltata si intrebandu-ma de ce si spunandu-mi ca l-as face pe Cutarescu nefericit daca i-as face o gaura in cap. Daaa stiu am avut ganduri violente azi. Si daca chiar va intrebati, nu, nu am muscat-o de cap. :))
Ma intorc si il vad pe coleg ca se loveste cu mana de banca si zbiara: Auuuu!
Ha, ha i-am zis eu. Evil me ^.^

*Promit sa nu ma schimb pentru oameni, ma voi schimba pentru mine daca ar fi. Nimeni nu ma poate face sa ma comport sau imbrac altfel. Nu imi mai ziceti ca daca nu o sa fiu asa sau asa nu ma vor placea nu stiu care persoane. Ce? Eu ii plac pe toti? Mnu. Promisiune facuta pentru mine.

Am ajuns sa combin tristetea cu momentele amuzante. Ce va rezulta asta? O tornada. Dar, nu pot sa cred ca dintr-o prostie s-a ajuns la asa ceva. Tot nu pot. Poate ca alte 2 persoane sau chiar 3 stiu la ce ma refer. Nimic special, doar cum m-am/ m-a mai facut odata de ras.

Ami, care se revolta & mai are inca ganduri violente. Da... stiu sa omor un om cu o carte. >:)

duminică, 22 mai 2011

Alta parte, a mea

"It reminds me that it's killing time!"


Da, da nu stiu de ce in ultime vreme am impresia ca oamenii ma cam calca in picioare! Asa, de ce nu m-as preface mai bine intr-o pietricica? Si asa, nu mai are sens. Multi cred ca ma cunosc, dar nu au nici cea mai vaga idee despre personalitatea mea. Cativa cred ca nu ma cunosc, dar defapt, da o fac. Insa asa o persoana gasesc intr-o mare de alte 100. Va rog, nu va simtiti flatati, pentru ca nu stiti cine sunteti. Sigur... am ajuns eu pana la urma de fraiera. Am ajuns la concluzia ca am "prieteni" superficiali. Daca as lua o sita si v-as strecura, nu ati ramane multi. Multi ati pica, chiar si unii la care CHIAR nu va asteptati. Daaa, se pare ca e adevarat, nu are rost sa te implici prea tare intr-o prietenie.
Ami se schimba. Nuuu, nu si la postarile de pe blog, dar se schimba.M-am hotarat, sa nu mai am atata incredere in oameni. Eu multumeste la voi ca cititi.
Ami, cea trista :).



Ce bine era, atunci

Banal. Mergeam la magazin. Am trecut pe langa niste tufe (na poftim, ce imi aminteste mie de copilarie)... Si imi zic eu: " Ba, candva eram mai mica decat chestiile alea." Trec eu... ce, Doamne ajuta-ma! Eram cu jumatate de metru mai inalta. Repede mai trece timpul. Da, ciudat ramane ca 1. vreau sa fiu iarasi copil mic si 2. vreau sa cresc mai mare. Adica, mai demult cand eram mica mereu plangeam la "My heart will go on", si nu stiu de ce! Doar nu eram asa desteapta sa inteleg versurile la 2 ani, nu? Anormal. Acum, mda o ascult si?! Nimic. Copilaria e ceva raaau! Te intristeaza cand realizezi ca inca esti copil, da nu prea! Cica eu am 13 ani, adica thirteen. Adica se termina cu "teen", cica sunt un teen. :) Da, nu-mi place ideea. Si nici ideea ca sunt mica! Of, greu mai e, era mai bine atunci! Cand nu aveam "teen" la sfarsit.
Ami... cam diluata in muzica azi :)

sâmbătă, 21 mai 2011

My mind? Cloudy!

Grrr! Acum zau, ca m-am suparat. Azi, am iesit p'afara (mda, eu ies doar cand ploua ca e mai fashion ). Eram cu P. si mi-a venit ideea, chit ca eram certata cu o alta persoana sa o chem afara. Vine... persoana. Vorbim nu stiu ce. Si buhuhu? Aflu ca am o persoana in cercul de prieteni careia ii merge gura. Nu stiu daca acea persoana va citi postarea. Nici nu stiu daca stie cine e! Nu o sa ma iau la harta, ca n-am chef. Ami is peaceful, bai! Da nasoool, mai ales ca acum mi-am ales sa fiu suparata pe persoana. Cand se muta in America!!! Ma rog ne-am impacat, dar stiu sa fiu mai atenta de acum. A nu putea avea incredere nici macar in cei mai apropiati prieteni e nasol. DA, 2 persoane nu stiu sa ma fi tradat... da a 3a. Multumesc! Ca esti tare loiala!
Doar :) Smile for me. Yey, gata tezele  (:D), si ghici ce? Vine vacanta (cu trenul din Franta)!!! :)) Yoooy, da poate ca merge Ami in Franta :)).*Topaie*
<3 Love ya! Ami e verde.

miercuri, 18 mai 2011

Ai dinti frumosi!

Vai, ce amintiri poti :)) avea din ora de dirigentie. Ma rog, un coleg a stropit pe coridoare ca un mare O.o cretin. Respectivu' a ajuns la director bla, bla si bla. Eu cu Stefy si Letty stateam si radeam(in ora de dirigarie, in care diriga era pe coridor si vorbea cu directoru'). La un moment dat se duce Stefy in spatele Letitiei si tot ii punea coarne si tampenii. Eu radeam, Stefy se abtinea de la ras. Ranjeste Letty o data asa... charming la mine si rad mai tare de ce facea Stefy.
L: Ce-i asa amuzant?
Ami: Ai.... dinti frumosi :D!
Incep eu sa rad, Stefy la fel de nu mai puteam.Apoi s-a intors Letty si a vazut-o pe Stefy in spatele ei. Mai tarziu zice Stefy catre mine: Tu, cat de tampita poti fi sa zici asa ceva? =))
Eh, this is me. This me loves you guys! Letty... ai dinti frumosi :D
<3

duminică, 15 mai 2011

Fly away, birdy!

"Dacă ar fi să povestesc
Fără greş, să pălăvrăgesc,
Aş zice că trăiesc o ficţiune
Cu puţină acţiune."

Am teza la matematica, deci a trebuit sa zbor putin. Zbor departe de Pitagora! Fragmentul este dintr-o poezie scrisa in ora de romana (nu este scrisa pentru ora de romana, ci scrisa pentru ca ma plictiseam).
Ami
 PS* Nimic prea destept azi, mai vedem maine :)

O stiinta, poate fictiune

Stiti la ce m-am gandit? La oamenii care vorbesc singuri.
Poate ca acestia par nebuni... dar v-ati gandit ca poate ei au gasit o modalitate de a face obiectele sa vorbeasca? Sau chiar o modalitate de a vorbi cu cei dragi de mult plecati? A vorbi singur nu este o dovada de nebunie ci de curaj. Curajul de a incerca, de a experimenta. Ideea de a contacta "obiecte" sau "fantome" e fictiva, stiu, insa noi nu avem de unde sa stim daca asa ceva chiar este posibil.
Disperati va par cei singuri, dar de fapt in spatele acelor masti groase care ii fac sa para nebuni, nu este nimic altceva in afara de tristete sau chiar un copil. Acest copil, ramas, lasat a crescut ca si o buruiana!
Asa ca oamenii "nebuni" nu trebuie lasati la o parte, trebuie ingrijiti si ajutati. Nebunia si stiinta sunt de fapt tot une daca ne gandim bine. Daca nebunii ar fi considerati oameni de stiinta, atunci oamenii de stiinta ar fi considerati nebuni. Darwin... de ce nu este numit nebun pentru teoria sa?
Arta este o nebunie de culori si combinatii. Nebunia este o arta de ganduri si cuvinte. Acum, in ce consta diferenta? Oricine poate fi artist, dar nu multi pot fi nebuni.
Poate ca o sa ma credeti pe mine nebuna pentru aceasta postare, dar pentru ce este blogul daca nu pentru exprimare libera?
Acum, gata ma puteti crede oficial ciudata, pentru ca da, asta sunt eu.
Ami

miercuri, 11 mai 2011

De ce? D'aia ca zice netu!

Hmmm, pai ce va zice 2012?
Let's tastam pe net and see: :O
Intr-o zi, pe cand eram la Oma si cautam ceva pe net, mi-a venit in cap 2012... Mda. Am cautat si am gasit mai multe chestii:
2012- sfarsitul calendarului Maya
2012- momentul in care lumea se va schimba
2012- momentul in care al 2-lea soare isi face efectul
2012- cand nu stiu ce cometa o sa loveasca pamantul
2012- o greseala
2012- FILMUL
2012- o porcarie la fel de mare ca 2000
2012- totusi nu chiar sfarsitul calendarului Maya (care cica ar continua in anul 4000 si ceva), doar o pauza!
2012- momentul in care se va schimba ADN-ul uman

GATA! M-am plictisit, ce naiba? Eh, deci e straniu ce poti afla de pe net, zau asa. O chestie mai tampita ca cealalta (poate ca o fi sfarsitul/pauza calendarului Maya sau O PORCARIE GIGANTICA). Macar o sa mor la 14 ani daca e :)). Nu, daca ma intrebati eu nu cred nimica, dar asa... de curiozitate tastati si voi 2012 pe net ca nu strica sa cititi porcarii. Uuups, ba' strica, da' lasati ca va las eu :D.
 Si nu am copiat exact ce scrie mai sus, ci mi-am amintit ce am citit, that's all!
Aaaami!

P.S. Blanca Borbely, o fata de la mine de la scoala, din 7G2 a scris o carte!!! Fata e fenomenala, adica va povestesc mai multe cand o termin si daca doriti sa o procurati vorbiti cu mine sau daca o cunoasteti direct cu ea! :O Va rog frumos, e cea mai tanara scriitoare din Romania. Cartea ei a aparut pe piata cand ea avea 14 ani si aproape 1 luna. A aparut ieri! Cartea are tema fictiva si are titlul de "Zidul de Foc". Nu lasati tinerele talente sa paleasca! We are proud of you!

* Link de unde se poate comanda: http://www.libris.ro/literatura-universala/zidul-de-foc---blanca-borbely-LIM978-973-726-594-4--p370951.html


In Cluj se poate procura de la Librarium sau Carturesti :)

luni, 9 mai 2011

Look, o cutie pentru zahar! Short? Uuu Aaa!

Asa, stiu ca vreti sa stiti cum a ajuns tata sa-mi zica in continuu :"Uuu Aaa", asa-i?
Pai ieri dupa ce am venit de la Stefy (si am murit de ras dupa o faza cu "fain... da' ce-i aia") si am facut praji pentru ziua Europei (clasa mea a reprezentat Letonia... mda), praji cu mere :). Ma invarteam prin casa pentru a gasi o cutie pentru transportat zahar, ne trebuia ca sa punem in ceai pentru comisie. Nu stiu ce mi-a venit sa deschid dulapul in care tinem noi dulciurile (iami), si am vazut acolo un recupient (pe care Uuups l-am uitat la scoala da il aduc!!!). Tata era langa mine si urlu eu: Uuuuu Aa!
Tata: Ce-ai copile?
Eu: Aaam gasiit! Uuuuuu.
Si de atunci eu am ramas : Uuu Aaa!
*ma aplec in fata cu obrajii rosii si multumesc publicului*
 Stiti, apropo ce mi-a zis Stefy... prejudecati. Eu ascultam ceva de la Placebo si nu stiu cum vine vorba si i-am zis ca vocalistul ar fi bisexual. :)) Ea repede: Ce??? Gata inchide ca nu-mi place, de aia nu-mi place nici Lady GaGa, ca-i bi!
Mda, si ce? Freddie Mercury n-a fost gay? Si n-a murit de SIDA? Ba da si uite cati fani a avut. Bine, vreau sa zic ca ma bucur ca nu am... alte inclinatii, dar daca un muzician chiar are talent, eu nu ma opresc din al asculta. Daca Madonna ar avea 3 picioare (Nu-mi place Madonna, prost exemplu am dat)? Vaaa :)), ce sec ar arata. Dar, ma rog am abordat si eu subiectul doar pentru a apara trupa Placebo. Atat!
Si alt subiect: Ce credeti/ati auzit ca se va intampla in 2012? Eu nu cred nimic, dar data viitoare va zic ce am citit. Am facut cercetari ;)!